Sport

Diekmaatschool wint schoolvoetbaltoernooi

Diekmaatschool wint schoolvoetbaltoernooi

Vanmiddag, 3 april 2019, streden de lagere scholen op sportpark 't Haantje weer om welke school het beste voetbalteam heeft. Er deden 15 teams mee, sommige scholen hadden zelfs twee teams. Na een felle strijd en veel rekenen, ging de finale uit eindelijk tussen de Diekmaatschool en Alferinkschool. In de spannende finale trok de Diekmaat aan het langste eind en mogen zich weer een jaar lang de beste voetbalschool van Neede e.o. noemen. De Alferink dus twee en de derde plaats was voor de Hofmaatschool.
Voor het eerst dit jaar was er ook een meiden toernooi, die speelden 3 tegen 3, en er waren vier teams.Vanmiddag, 3 april 2019, streden de lagere scholen op sportpark 't Haantje weer om welke school het beste voetbalteam heeft. Er deden 15 teams mee, sommige scholen hadden zelfs twee teams. Na een felle strijd en veel rekenen, ging de finale uit eindelijk tussen de Diekmaatschool en Alferinkschool. In de spannende finale trok de Diekmaat aan het langste eind en mogen zich weer een jaar lang de beste voetbalschool van Neede e.o. noemen. De Alferink dus twee en de derde plaats was voor de Hofmaatschool.
Voor het eerst dit jaar was er ook een meiden toernooi, die speelden 3 tegen 3, en er waren vier teams.

The post Diekmaatschool wint schoolvoetbaltoernooi appeared first on Sportclub Neede.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Balletjetrappen?

berkellandjuli 12, 2019

Nieuwe sproei installatie hoofdveld

berkellandjuli 12, 2019

Techniek Week Reminder

berkellandjuli 10, 2019

Gezellige beachvolleybal én -party!

berkellandjuli 8, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL