Sport

Drie Musketiers afscheid

Drie Musketiers afscheid

Dat was het dan voor de drie musketiers, hun reguliere kantiendienst zit er na 25 jaar op, maar ho wacht even wat horen we nou?? Bij de jaarlijkse Jeugdbingo kan de kantinecommissie gewoon een beroep op ze doen, “dat houdt je lekker jong,” aldus een van de musketiers. Mocht de kantinecommissie er hoog zitten en de heren hebben de tijd, staan ze “gewoon” incidenteel achter de bar, ze kunnen het niet laten..
Namens de kantinecommsisie bood Mariska Trotsenburg hun een meer dan dik verdiende attentie. Gerd, Bert en Michiel bedankt.Dat was het dan voor de drie musketiers, hun reguliere kantiendienst zit er na 25 jaar op, maar ho wacht even wat horen we nou?? Bij de jaarlijkse Jeugdbingo kan de kantinecommissie gewoon een beroep op ze doen, “dat houdt je lekker jong,” aldus een van de musketiers. Mocht de kantinecommissie er hoog zitten en de heren hebben de tijd, staan ze “gewoon” incidenteel achter de bar, ze kunnen het niet laten..
Namens de kantinecommsisie bood Mariska Trotsenburg hun een meer dan dik verdiende attentie. Gerd, Bert en Michiel bedankt.

The post Drie Musketiers afscheid appeared first on Sportclub Neede.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Pupil van de week Britt Krabben

berkellandjanuari 20, 2020

Loopgroep Haarlo op zoek naar een nieuwe hardlooptrain(st)er

berkellandjanuari 18, 2020

Update oefenprogramma heren 1

berkellandjanuari 16, 2020

Nieuwjaars receptie

berkellandjanuari 13, 2020

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL