Sport

Gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen

Gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen

Waarom zou je het alleen doen terwijl je samen veel beter je sponsoren kunt bedanken! Op donderdagavond 7 februari (inloop 19.30 uur, start 20.00 uur) zal de tweede gezamenlijke sponsoravond van de sportverenigingen uit Borculo worden georganiseerd bij Café Peters in Borculo. Het idee om de krachten te bundelen is bedacht door de voetbalverenigingen v.v. DEO en Voetbalvereniging Reünie en samen met de Sport Federatie Berkelland verder uitgebreid met G.V. Borchlo, KV Olympia ’22, Kerkemeijer Gemini enTennisvereniging ABTC De Wildbaan. Meer clubs haken mogelijk nog aan in de toekomst, alle clubs zijn welkom. Na de succesvolle eerste avond in 2017 nodigen de clubs nu wederom hun sponsoren uit voor een speciale avond.
Frank Krake, alias de rampenondernemer zal zijn verhaal vertellen op aangeven van Eddy van der Ley in Café Peters in Borculo. Frank heeft als ondernemer veel ups en downs meegemaakt en is schrijver van zijn biografie de Rampondernemer en het boek Rood bloed over Joop Munsterman. De clubs hopen er met hun sponsoren een gezellige, inspirerende en ondernemende avond van te maken. Uiteraard is er tijdens de afsluitende borrel de mogelijkheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Om een beeld te krijgen van de animo hopen we dat de sponsoren zich willen aanmelden voor 31 januari. Dat kan vanaf nu via john@sportfederatieberkelland.nl of via 0545-476727.

Het bericht Gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen verscheen eerst op v.v. DEO.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Balletjetrappen?

berkellandjuli 12, 2019

Nieuwe sproei installatie hoofdveld

berkellandjuli 12, 2019

Techniek Week Reminder

berkellandjuli 10, 2019

Gezellige beachvolleybal én -party!

berkellandjuli 8, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL