Sport

Heren 1 terug naar de vierde klasse

Heren 1 terug naar de vierde klasse

DEGRADATIE – Na het laatste fluitsignaal bij het duel tussen Reünie en KOSC was er uiteraard wel teleurstelling bij de thuisclub, maar het leek meer op een soort berusting. De Borculoёrs moesten in het thuisduel tegen KOSC uit Ootmarsum winnen om nog een kans te maken op handhaving in de derde klasse. Dat is niet gelukt. De ploeg van trainer Peter Jansen verloor met 1-4 en mag het in het nieuwe seizoen weer gaan proberen in de vierde klasse.

Geschreven door Dick Weggelaar in De Stentor: ‘Reünie na verlies tegen KOSC terug naar vierde klasse’.

De winst voor de formatie uit Twente was verdiend, want KOSC was slagvaardiger en sloeg op de juiste momenten toe. ,,Op de nederlaag valt niets af te dingen”, vond Peter Jansen van de club uit Borculo. ,,Het moest in deze ene wedstrijd gebeuren en dat was vandaag voor ons te veel gevraagd. We gaan niettemin vol vertrouwen richting nieuwe competitie.”

Danny Verhoeven is centrale verdediger van Reünie. Hij speelde een solide partij, maar kon ook niet voorkomen dat de bezoekers viermaal doel troffen. ,,Toch jammer, na de winterstop hebben we – onder de nieuwe trainer – een geweldige serie neergezet. Maar vandaag bleek dat helaas net niet voldoende.”

Reünie-KOSC 1-4 (1-2). 4. Stefan Bonke 0-1, 19. Martijn Rexwinkel 1-1, 38. Rogier Busscher 1-2, 52. Wouter Engbers 1-3, 82. Stijn Bruns 1-4.

Foto’s

Het bericht Heren 1 terug naar de vierde klasse verscheen eerst op v.v. Reünie.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Jubileumtoernooi

berkellandjuni 25, 2019

Sponsortoernooi met Proef-eet festijn

berkellandjuni 25, 2019

Voetbaltoernooi voor vluchtelingen

berkellandjuni 25, 2019

Succesvolle eerste editie Achterhoekse Unieke Spelen

berkellandjuni 25, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL