Nieuws

Inloopavond herinrichting Eibergen

Inloopavond herinrichting Eibergen

Inloopavond over herinrichting Eibergen Centrum op 5 november 2019 in De HuveDe herinrichting van het centrum van Eibergen is in volle gang. De herinrichting wordt in fasen uitgevoerd. Momenteel wordt het deel van de Grotestraat vanaf de Oude Mattheüskerk tot de Laagte, de Kerkstraat, Kleine Hagen, Burgemeester Smitsstraat tot de Laagte en de Hagen opnieuw ingericht. Voor volgend jaar staat fase 4 op de planning. Op 5 november is er een inloopavond over dit plan in De Huve, van 17.30 tot 20.00 uurBrink, Kluiversgang en MeisterspadIn 2020 wil de gemeente fase 4 gaan uitvoeren: de herinrichting van het centrumgebied. Het gaat hierbij om:

  • Brink, tussen Hagen/Nieuwstraat en de J.W. Hagemanstraat;
  • Kluiversgang;
  • Meisterspad.

Uw mening over de herinrichting vindt de gemeente belangrijk. Wij presenteren u het voorbeeldontwerp waarbij u uw wensen en ideeën kenbaar kunt maken. We bundelen en verwerken deze gegevens daarna zo veel mogelijk in een ontwerpvoorstel..Aan de hand van de reacties op dit conceptontwerp wordt het definitief ontwerp gemaakt. Dit definitief ontwerp wordt ter vaststelling voorgelegd aan de Taskforce Eibergen en het college van burgemeester en wethouders.Voor vragen of opmerkingen kunt contact opnemen met de heer R.F.J. Asschert. Hij is op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar via 0545 – 250 250.Eventdate: dinsdag, november 5, 2019Teaser Image: Images: End eventdate: dinsdag, november 5, 2019klik hier voor het originele artikel

Nieuws

Meer in Nieuws

Vinyl Brothers

berkellandnovember 19, 2019

Winterconcert Excelsior

berkellandnovember 18, 2019

Toneelstuk Zorgboerderij ‘De drie gebroeders’.

berkellandnovember 18, 2019

Sinterklaas activiteiten

berkellandnovember 15, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL