Nieuws

Kom 15 april naar het talentcafé van Achterhoek Younited

Kom 15 april naar het talentcafé van Achterhoek Younited

Sportaansprakelijkheid, contracten, de AVG wet, bouw je eigen merk, jezelf presenteren en merk- en portretrecht zijn tijdens het (top)sportleven belangrijke aspecten voor en rondom de sporter. Laat je inspireren, informeren en ondersteunen over juridische zaken in de sport. Op maandag 15 april organiseert Achterhoek Younited in samenwerking met BAX Advocaten Belastingkundigen een talentcafé bij innovatiecentrum De Steck in Doetinchem.

(TOP)sport, talent en recht

Onder de noemer ‘(TOP)sport, talent en recht powered by BAX advocaten belastingkundigen’ wordt er een avondvullend programma verzorgd met workshops. Het speciale aan deze avond is dat je naast deze inspiratiesessies in contact komt met allerlei specialisten op het gebied van talentontwikkeling en recht.

Wat is het doel van deze avond?

Tijdens deze avond krijg je praktische handvatten waarmee je voorbereid wordt op een carrière in de (top)sport. Naast de workshops is er een ‘Netwerk Steck’ waar experts aanwezig zijn en je terecht kunt voor informatie over onder meer de AVG, talentenbegeleiding, gezonde voeding en onderwijs.

Voor wie is deze avond geschikt?

Voor sporttalenten, ouders, trainer/coaches en verenigingsbestuurders zijn er inspirerende workshops onder leiding van onder andere BAX advocaten, belastingkundigen en experts uit het netwerk van Achterhoek Younited. BAX stimuleert mensen en groepen in de Achterhoek die de topsportmentaliteit delen. Zowel op sportief als op cultureel gebied en voor het behoud van onze veelzijdige samenleving.

Meer weten of je aanmelden? Kijk op: http://achterhoekyounited.nl

Het bericht Kom 15 april naar het talentcafé van Achterhoek Younited verscheen eerst op Achterhoek in beweging.

klik hier voor het originele artikel

Nieuws

Meer in Nieuws

Zomerfeesten Eibergen

berkellandmei 25, 2019

Muziekquiz De Stier

berkellandmei 24, 2019

Pizzatrain De Stier

berkellandmei 24, 2019

Midzomernacht Festival

berkellandmei 23, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL