Sport

Schoolvoetbal op 10 en 17 april

Schoolvoetbal op 10 en 17 april

Net als andere jaren organiseert v.v. Reünie ook dit jaar het schoolvoetbal voor de groepen 5,6 en 7,8 van de basisscholen in de voormalige gemeente Borculo. Op woensdag 10 april strijden de groepen 7/8 om de beker, die dan de volgende dag ongetwijfeld aan de hele school zal worden getoond en de week erna mogen de groepen 5/6 hun geluk beproeven. De wedstrijden worden gespeeld volgens de nieuwe regels van de KNVB voor het jeugdvoetbal, dit betekent dat ook de groepen 7/8 dit jaar op een half veld spelen en niet meer elf tegen elf, maar acht tegen acht. De groepen 5 en 6 spelen op een kwart veld. Woensdag 10 april starten we met 21 teams en op woensdag 17 april strijden 20 teams om het kampioenschap. De winnaars van beide toernooien zullen Borculo vertegenwoordigen bij de regiofinales, die voor de groepen 5 en 6 gehouden zullen worden in Eerbeek en de winnaars van de groepen 7 en 8 spelen in de regiofinales een thuiswedstrijd, deze worden gehouden op Sportpark “de Wildbaan” in Borculo. Beide regiofinales worden gehouden op woensdag 15 mei.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 13.00 uur en zullen ongeveer 17.30 afgelopen zijn

We hopen, dat heel veel ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes komen kijken en dat we er samen een gezellige middag van gaan maken.

Het bericht Schoolvoetbal op 10 en 17 april verscheen eerst op v.v. Reünie.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

Balletjetrappen?

berkellandjuli 12, 2019

Nieuwe sproei installatie hoofdveld

berkellandjuli 12, 2019

Techniek Week Reminder

berkellandjuli 10, 2019

Gezellige beachvolleybal én -party!

berkellandjuli 8, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL