Nieuws

Start OldStars Walking Football in Winterswijk

Start OldStars Walking Football in Winterswijk

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Bewegen, meedoen en ontmoeten, dat zijn de basisprincipes van het Walking Football; een voetbalvorm voor ± 60 plussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Zes tegen zes, zonder keepers, op een klein veld rustig een balletje trappen. Er wordt niet gerend en buitenspel bestaat niet.
In Winterswijk starten de voetbalclubs nu ook met Walking Football. Een training start met een kopje koffie of thee, gevolgd door de warming-up en een wedstrijdje Walking Football. We eindigen met een ‘derde’ helft. Zowel heren als dames zijn welkom!

Ook meedoen?

Kom dan vrijblijvend een paar keer gratis meetrainen. Iedereen kan meedoen, spelers bepalen zelf hun grens en niets is verplicht. Je hoeft geen lid of oud-voetballer te zijn van één van de clubs! Trek makkelijke kleding en schoeisel aan (voetbal-, wandel-, hockey- of gymschoenen) en ervaar hoe intensief het spelletje kan zijn.

Vrijdagmorgen 19 april 2019 om 10.00 uur is de officiële aftrap “OldStars Winterswijk”. Je bent van harte welkom op sportcomplex ‘t Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a (FC Trias) om mee te doen. De volgende trainingen zijn op 26 april 2019 bij FC Winterswijk, op 3 mei 2019 bij VV MEC en op 10 mei 2019 bij SC Meddo.

Bij de officiële aftrap staat om 10.00 uur de koffie klaar en is er een korte uitleg in de kantine. Rond 10.30 uur start de training onder leiding van OldStars trainer Peter Jansen. De andere trainingen beginnen eveneens om 10.00 uur met koffie! Aanmelden is niet verplicht, maar is wel prettig voor de organisatie en kan door een e-mail te sturen naar actief@winterswijk.nl.

Kom meedoen en breng gerust iemand mee!

Het bericht Start OldStars Walking Football in Winterswijk verscheen eerst op Achterhoek in beweging.

klik hier voor het originele artikel

Nieuws

Meer in Nieuws

Succesvolle eerste editie Achterhoekse Unieke Spelen

berkellandjuni 25, 2019

Pubquiz

berkellandjuni 25, 2019

Grote Karekiet gespot in Marke Mallem!

berkellandjuni 24, 2019

Tuinconcert bij Museum Sfeer van Weleer

berkellandjuni 21, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL