Sport

Verlies Fysio Eibergen-Boemerang tegen DynamoTubbergen.

Verlies Fysio Eibergen-Boemerang tegen DynamoTubbergen.

Verlies Fysio Eibergen-Boemerang tegen Dynamo Tubbergen.
Een gehandicapt Fysio Eibergen moest het zaterdag in de eigen hal afleggen tegen Dynamo uit Tubbergen. De beide midaanvalsters, Mirjam Wentink-Hahné en Merel Peters, zijn geblesseerd en 2e spelverdeelster,Lisa Gaasbeek, is zwanger. Dat betekende dat coach Kevin Bergervoet moest improviseren en maar hopen dat het team in staat zou zijn Dynamo bij te benen.
Vanaf het begin was duidelijk dat tegen deze tegenstandster weinig eer viel te behalen. Dynamo is een ervaren team met wat oudere speelsters die goed weten hoe het spelletje gespeeld moet worden. Daarbij steunen ze op een goede serve en degelijk aanvalspel.
Fysio Eibergen kon hiertegen in de eerste en tweede set weinig tegen in brengen. Beide sets gingen met 12-25 en 10-25 verloren. In de 3e set kon Fysio wat tegengas geven en punten sprokkelen, maar het was te weinig om Dynamo pijn te doen. Met 18-25 werd ook deze set verloren. In de 4e set nam Dynamo duidelijk wat gas terug en hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Echter de bezoeksters waren duidelijk van plan om de volle buit mee terug te nemen naar Tubbergen en dus ging ook deze set naar Dynamo met 21-25.
A.s. zaterdag wordt in Vasse de volgende wedstrijd gespeeld, tegen Esch Stars de nummer 8 op de ranglijst. Fysio Eibergen-Boemerang staat op de 9e plek, dus het is zaak daar punten te halen. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

klik hier voor het originele artikel

Sport

Meer in Sport

NIPT VERLIES FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG DS 1 TEGEN LEDnovate ESCH STARS.

berkellandnovember 18, 2019

Reminder Financiële Jaarvergadering

berkellandnovember 16, 2019

Contractverlenging Peter Jansen

berkellandnovember 15, 2019

Roy en Mike genomineerd voor Clubheld van het Jaar!

berkellandnovember 11, 2019

Het nieuws op deze website wordt automatisch geimporteerd dmv RSS feeds uit verschillende bronnen

Berkelland.nl staat voor geen enkele manier in voor de juistheid van de berichten en kan derhalve op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de correctheid van de berichtgeving.

Neem contact met ons op wanneer u meent dat er onjuiste berichtgeving op deze website staat.


Wanneer u ook uw nieuws wilt aanmelden neem dan contact met ons op.

Copyright © 2016 BERKELLAND.NL